vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm kunstlæder grå

3.604 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores moderne kontinentalseng med LED-lys i elegant kunstlæder. Skab en hyggelig stemning i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335984688 Kategori:

Med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys får du ikke bare en seng – du får en oase af komfort og stil i dit soveværelse. Denne smukke kontinentalseng er skabt med fokus på både design og funktionalitet, hvilket gør den til det perfekte valg for dig, der ønsker det bedste af begge verdener.

Denne seng er indbegrebet af luksus med sit slidstærke kunstlæder i høj kvalitet, der ikke kun er let at rengøre, men også har et elegant udseende, der vil tilføje en sofistikeret touch til dit soveværelse. Den justerbare sengegavl giver ikke kun fremragende rygstøtte, men tilføjer også en ekstra dimension af bekvemmelighed, når du ønsker at slappe af med en god bog eller se din yndlingsserie.

Den farverige LED-strip, der omgiver sengen, tilføjer en magisk stemning til rummet og skaber en unik atmosfære, der vil få dig til at føle dig som om du er på en eksklusiv natklub, mens du stadig nyder komforten og roen i dit hjem.

Madrasen med pocketfjedre er kendt for sin høje kvalitet og holdbarhed og sikrer en god nats søvn med optimal støtte og komfort. Den hudvenlige topmadras tilføjer en ekstra lag af blødhed og komfort, der vil få dig til at vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Med en letmonteret design og en brugervenlig manual er denne kontinentalseng let at samle, så du hurtigt kan glide ned i luksus og komfort. Bemærk, at for at nyde de farverige LED-lys skal du bruge en 5V USB-strømkilde, der dog ikke medfølger i pakken.

Gør din søvnoplevelse til noget helt specielt med vidaXL kontinentalseng med LED-lys – hvor komfort og design forenes til perfektion. Oplev selv den ultimative luksus og stil i dit eget soveværelse med denne fantastiske seng.

Scroll to Top