vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof blå

5.398 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores smarte vidaXL kontinentalseng med LED-lys i elegant blå stof. Skab hygge og komfort i din soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335982378 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL med indbyggede LED-lys vil forvandle dit soveværelse til et luksuriøst og beroligende oase. Sengens stilfulde design kombineret med dens funktionelle egenskaber gør den til den ultimative soveoplevelse.

Det slidstærke stof i en smuk blå farve giver sengen et elegant og moderne udtryk, der passer perfekt til enhver indretning. Den justerbare sengegavl sikrer optimal komfort og støtte, uanset om du læser en bog eller ser tv i sengen.

Det unikke LED-lys under sengerammen tilføjer en ekstra dimension til dit soveværelse med sit farverige og stemningsfulde lys. Du kan skabe den perfekte atmosfære til afslapning og hvile med et enkelt tryk på en knap.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser for en uforstyrret søvn. Topmadrassen med skumfyld giver ekstra blødhed og komfort for en luksuriøs følelse hele natten.

Denne kontinentalseng er ikke kun et smukt møbel, men også en investering i din velvære og søvnkvalitet. Med sin enestående kombination af stil, komfort og avancerede funktioner vil denne seng forvandle dit soveværelse til dit yndlingssted i hjemmet. Optimer din søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys og oplev den ultimative luksus og komfort hver nat.

Scroll to Top