vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof mørkegrå

3.156 kr.

Få luksus og stil i soveværelset med vidaXLs kontinentalseng med LED-lys. Skab hygge og ro med dette elegante møbel.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335982451 Kategori:

Dykk ned i en verden af komfort og skønhed med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i målene 90×190 cm i en fortryllende mørkegrå farve. Denne seng er meget mere end et sted at hvile dit hoved om natten – det er et statement piece til dit soveværelse, der oser af elegance og luksus.

Det slidstærke stof, der pryder sengen, giver den et enkelt og rent look, samtidig med at det er åndbart og holdbart. Den justerbare sengegavl tilbyder ikke kun fremragende rygstøtte, men er også praktisk, når du gerne vil nyde en god bog eller se din yndlingsserie i sengen.

Skab en magisk stemning i dit soveværelse med den farverige LED-strip, der omkranser sengen og lyser op i mørket. Lad dig forføre af lyset og lad det føre dig ind i drømmeland på en helt unik måde.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er kendt for sin høje kvalitet og tilpasningsevne. Fjedrene absorberer støj og stød, så du kan nyde en rolig søvn uden forstyrrelser. Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk tilføjer ekstra komfort og blødhed til din søvnoplevelse.

Bemærk, at madrassen ikke kan returneres, når emballagen er åbnet af hygiejniske årsager. Den medfølgende brugermanual sikrer let og smertefri montering, så du kan nyde din nye kontinentalseng på ingen tid.

Oplev selv, hvorfor vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys er det ultimative valg for dig, der ønsker både stil, komfort og funktionalitet i dit soveværelse. Tag springet ind i en verden af drømme og velvære – du fortjener det.

Scroll to Top