vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof sort

3.156 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen. Med indbygget LED-lys og stilfuldt design er denne seng det perfekte valg til enhver moderne soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335982452 Kategori:

Med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort stof kan du forvandle dit soveværelse til en oase af ro og stil. Denne eksklusive seng vil ikke kun være omdrejningspunktet i rummet, men også give dig en fantastisk nattesøvn hver eneste nat.

Det slidstærke stof, der omgiver sengen, tilføjer et elegant og moderne touch til din indretning samtidig med, at det er åndbart og behageligt at ligge på. Sengens sengegavl kan justeres i højden, så du kan finde den perfekte position til at slappe af, læse en god bog eller se tv i sengen.

Den integrerede LED-strip i sengens ramme giver dig mulighed for at skabe en hyggelig atmosfære med bløde, farverige lys. Dette er ideelt til at skabe den rette stemning i rummet, før du falder i søvn.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre, der giver en perfekt støtte til din krop og sikrer en god nats søvn. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelse, så du forstyrres mindre, når du drejer dig om natten.

Den medfølgende topmadras er ikke kun skånsom mod din hud med sit bløde betræk, men giver også ekstra komfort og støtte til din krop.

Bemærk venligst, at denne seng leveres med en brugervenlig manual til nem montering. Tag din søvn til næste niveau med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort stof – en perfekt kombination af stil, komfort og funktionalitet.

Scroll to Top