vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof mørkebrun

3.487 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores elegante kontinentalseng fra vidaXL. Med integrerede LED-lys og stilrent design skaber den en luksuriøs atmosfære i soveværelset. Optimal komfort, stil og funktionalitet samlet i én seng. Bestil nu og sov som en dronning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335982476 Kategori:

Denne elegante kontinentalseng med LED-lys fra vidaXL er mere end bare en seng – den er et kunstværk i dit soveværelse. Med sit stilfulde design og praktiske funktioner vil denne seng transformere dit soveværelse til en oase af komfort og stil.

Sengen er lavet af slidstærkt stof, der ikke kun ser godt ud, men også er åndbart og holdbart. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddeposition, mens du læser eller ser tv. Og med den farverige LED-strip kan du skabe den perfekte stemning i dit soveværelse, både om dagen og om natten.

Denne kontinentalseng er ikke bare smuk – den er også yderst komfortabel. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, der absorberer støj og stød, og en blød topmadras med et hudvenligt betræk, er denne seng skabt til en god nats søvn.

Montering er nemt med den medfølgende brugermanual, og sengen leveres med alt hvad du behøver for at komme i gang. Vær opmærksom på, at for hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes.

Med sin luksuriøse udstråling og innovative funktioner er denne kontinentalseng med LED-lys fra vidaXL det ultimative valg for den moderne og stilfulde forbruger, der ønsker både komfort og elegance i soveværelset. Gør din søvnoplevelse til noget helt særligt med denne fantastiske seng.

Scroll to Top