vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof lysegrå

3.207 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant design er det det perfekte valg for din soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335982481 Kategori:

Denne livlige og moderne kontinentalseng fra vidaXL er mere end bare en seng – den er et kunstværk i sig selv. Med sit stilfulde design og integrerede LED-lys vil denne seng bringe en ny dimension til dit soveværelse og give dig en helt unik søvnoplevelse.

Den slidstærke stofbetræk i en elegant lysegrå farve giver sengen et rent og sofistikeret udtryk, samtidig med at det er åndbart og behageligt mod huden. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du altid har den perfekte støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Det virkelige showstopper er den farverige LED-strip, der omkranser sengen og giver dig mulighed for at skabe den perfekte stemning i dit soveværelse. Fra beroligende blåtoner til energigivende røde nuancer – med denne LED-lys er du kun begrænset af din egen fantasi.

Under overfladen gemmer sig en madras fyldt med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din krops form og sikrer en behagelig nattesøvn. Den medfølgende topmadras er både blød og hudvenlig, så du kan nyde en ekstra lag af komfort.

Bemærk, at denne seng er mere end bare en møbelstykke – det er en oplevelse. Med sit stilfulde design, integrerede LED-lys og højkvalitetsmaterialer er denne kontinentalseng fra vidaXL det perfekte valg for dig, der ønsker det bedste af det bedste. Giv dit soveværelse et løft og skab en unik atmosfære med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top