vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof gråbrun

3.743 kr.

Få luksuriøs søvn med vores vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys. Oplev komfort og stil i dit soveværelse. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335982516 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys i målene 100×200 cm i en smuk gråbrun farve er en drøm at have i ethvert soveværelse. Denne seng er ikke kun et sted at sove, men et ægte statement-piece i din boligindretning. Den moderne og stilfulde design kombineret med den praktiske funktionalitet gør denne seng til det ultimative valg for dig, der ønsker både komfort og æstetik.

Det slidstærke stof i en elegant gråbrun farve tilføjer et luksuriøst touch til sengen. Stoffet er ikke kun smukt at se på, men det er også åndbart og modstandsdygtigt over for slid, hvilket sikrer, at din seng forbliver i perfekt stand i lang tid.

Sengens sengegavl kan justeres i højden, så du altid kan finde den mest behagelige position, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Sengegavlen er designet med din komfort i tankerne og giver optimal støtte til ryggen, så du kan slappe af og nyde dine favoritaktiviteter i sengen.

Det ekstra touch af glamour bringes ind i rummet med den farverige LED-strip, der lyser op i mørket og skaber en hyggelig atmosfære. Du kan skabe din helt egen stemning med lysene og tilpasse dem til dine præferencer, hvilket giver dig mulighed for at skabe den perfekte atmosfære til enhver lejlighed.

Den komfortable madras med pocketfjedre tilpasser sig din krop og sikrer en behagelig og støttende søvn. De individuelle pocketfjedre absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret nattesøvn uden at blive påvirket af din partners bevægelser.

Topmadrassen er fremstillet af hudvenligt materiale, der sikrer en blød og behagelig overflade at ligge på. Den praktiske USB-tilslutning giver dig mulighed for at oplade dine enheder bekvemt fra sengen, hvilket gør det til det ideelle sted at slappe af med din teknologi.

Med denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys får du ikke bare en seng, du får en totaloplevelse af komfort, stil og funktionalitet i ét. Skab dit eget private oase med denne fantastiske seng, der vil forvandle dit soveværelse til et rum fyldt med luksus og velvære. Giv dig selv den ultimative gave af god søvn og stil med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top