vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof mørkegrå

4.534 kr.

Opgrader din soveoplevelse med vores moderne kontinentalseng fra vidaXL. Med indbygget LED-lys og elegant design er denne seng den perfekte blanding af stil og komfort. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335981288 Kategori:

vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i størrelsen 140×190 cm er ikke bare en almindelig seng – det er en investering i din søvnkvalitet og dit velvære. Med sit stilfulde design og praktiske funktioner vil denne seng blive det centrale element i dit soveværelse og forvandle din dagligdag. Den slidstærke stofbetræk i en elegant mørkegrå farve giver sengen et rent og moderne look, samtidig med at det er åndbart og behageligt at ligge på.

Det unikke ved denne kontinentalseng er den integrerede LED-lysstrip, der skaber en atmosfærefyldt belysning og skaber et hyggeligt miljø i dit soveværelse. Du kan skifte lysfarve efter humør og behov, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse din omgivelse til dine ønsker.

Foruden det æstetiske element byder kontinentalsengen også på praktiske fordele. Den justerbare sengegavl sikrer optimal støtte, når du sidder op og læser eller ser tv i sengen. Den højkvalitets madras med individuelle pocketfjedre giver en behagelig liggeoplevelse og tilpasser sig kroppens form, samtidig med at den absorberer støj og bevægelser.

Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk tilføjer ekstra blødhed og komfort, så du kan nyde en god og afslappende nattesøvn. Bemærk dog, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning. Der medfølger en brugervenlig manual til nem montering af sengen.

Med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys investerer du ikke blot i en seng, men i dit eget velvære og komfort. Skab et rum, hvor du kan slappe af og genoplade dine batterier, mens du omgiver dig med stil og funktionalitet. Lad denne seng være starten på din rejse mod en bedre søvn og en mere afslappet hverdag.

Scroll to Top