vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof gråbrun

5.068 kr.

Opgrader dit soveværelse med vores elegante vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys. Oplev luksus og komfort hver nat. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335981322 Kategori:

Forestil dig en verden af luksus og komfort, hvor din søvn bliver forvandlet til en drømmende oplevelse hver nat. Med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i en smuk gråbrun farve bliver dette drømmescenarie en realitet.

Sengen er ikke kun et funktionelt sovemøbel, men en sand visuel fest for øjnene. Det slidstærke stof i en elegant nuance tilføjer en touch af elegance til dit soveværelse, samtidig med at det giver åndbarhed og holdbarhed. Den justerbare sengegavl er en praktisk funktion, der ikke kun tilføjer stil, men også ergonomisk støtte, når du gerne vil læse eller slappe af i sengen.

Den farverige LED-strip, der omgiver sengen, skaber en stemningsfuld atmosfære med sit bløde lys. Du kan skabe en hyggelig og afslappende stemning, der passer til dit humør.

Den indbyggede madras med individuelle pocketfjedre tilbyder en førsteklasses støtte og tilpasningsevne. En hudvenlig topmadras tilføjer ekstra komfort og blødhed til din søvnoplevelse.

Bemærk venligst, at denne seng er designet til at overgå dine forventninger, og at den leveres med en brugervenlig manual til nem montering. Du kan også tilpasse lysstyrken og farverne på LED-lyset ved hjælp af en certificeret 5V USB-strømkilde (ikke inkluderet).

Med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys investerer du ikke kun i en seng, men i en totaloplevelse af stil, komfort og innovation. Gør dine drømme virkelige og opgrader dit soveværelse med dette fantastiske møbel, der vil give dig søde drømme hver nat.

Scroll to Top