vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof cremefarvet

3.718 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys. Det stilfulde design og den luksuriøse komfort vil forvandle dit soveværelse. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335955160 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng med LED-lys er det ultimative centrum for luksus og komfort i dit soveværelse. Med sit elegante design og praktiske funktioner vil denne seng revolutionere din søvnoplevelse og forvandle dit soveværelse til en oase af ro og velvære.

Sengens slidstærke stof i en smuk cremefarvet nuance tilføjer et sofistikeret touch til rummet og er både åndbart og holdbart. Den justerbare sengegavl giver dig den perfekte støtte, når du ønsker at læse eller slappe af i sengen. Du kan endda indstille LED-striben til at lyse i forskellige farver, skabe en atmosfære af ro eller tilpasse den til din stemning.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre vil du opleve en utrolig komfort og støtte, der former sig efter din krop og absorberer støj og bevægelser. Den hudvenlige topmadras tilføjer en ekstra lag af blødhed og komfort for en helhedsoplevelse af velvære.

Bemærk, at produktet leveres med en brugervenlig manual til nem montering, og at sengen har et praktisk USB-stik tilsluttet en farverig LED-strip. Vær opmærksom på, at en 5 V USB-strømkilde ikke er inkluderet i pakken, men denne smarte funktion vil give dig mulighed for at skabe en stemningsfuld belysning i soveværelset.

Skab dit eget personlige paradis med denne luksuriøse kontinentalseng med LED-lys, der kombinerer stilfuldt design, overlegen komfort og praktiske funktioner for en uovertruffen søvnoplevelse. Lad dig forføre af denne sengs charme og skab en uforglemmelig atmosfære af ro og velvære i dit hjem. Nu kan du endelig opleve drømmesøvnen hver eneste nat på denne ekstravagante kontinentalseng.

Scroll to Top