vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof mørkebrun

4.809 kr.

Oplev luksus og komfort med vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Opgrader dit soveværelse med stil og elegance.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335950864 Kategori:

Denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i dimensionen 140×190 cm er det ultimative valg, når du ønsker både stilfuldt design og en god nats søvn. Denne seng vil være det centrale element i dit soveværelse og tilføre en luksuriøs atmosfære.

Fremstillet af slidstærkt stof, tilbyder denne kontinentalseng ikke kun et elegant udseende, men er også åndbar og holdbar. Den justerbare sengegavl giver dig fremragende rygstøtte, når du ønsker at slappe af og læse en god bog eller se din favoritserie.

Den farverige LED-strip, som er integreret i sengen, giver dig mulighed for at skabe en unik stemning og lys i rummet. Den indbyggede madras med pocketfjedre sikrer høj kvalitet, holdbarhed og tilpasningsevne. Pocketfjedrene absorberer støj og giver dig en behagelig søvnoplevelse uden forstyrrelser.

Den hudvenlige topmadras beskytter din madras og giver ekstra komfort. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

For nem montering følger der en brugermanual med, og det eneste, du skal tilføje, er en 5 V USB-strømkilde (ikke inkluderet).

Med sengerammen i mørkebrun farve og de elegante detaljer vil denne kontinentalseng med LED-lys være det perfekte valg for dig, der værdsætter kvalitet, komfort og stil i din soveværelsesindretning. Oplev luksus og ro i en helt ny dimension med denne eksklusive kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top