vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof blå

5.491 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil i soveværelset med vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys i elegant blå stof. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335950929 Kategori:

Dyk ned i en verden af luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en fortryllende blå farve. Denne seng er ikke bare et møbel; den er en oase af ro og velvære i dit soveværelse.

Det slidstærke stof giver sengen et elegant og rent udseende, samtidig med at det er åndbart og behageligt mod huden. Med en justerbar sengegavl kan du nemt tilpasse din soveposition og nyde optimal rygstøtte, når du læser eller ser tv i sengen.

Oplev den magiske atmosfære skabt af de farverige LED-lys, som omgiver sengen. Denne feature tilføjer ikke kun en stemningsfuld belysning, men skaber også en unik og indbydende atmosfære i rummet. Slap af i lyset fra LED-striberne og lad dine sanser blive beroliget.

Når det kommer til komfort, skuffer vores kontinentalseng ikke. Den indbyggede madras med pocketfjedre tilbyder en høj kvalitet af støtte og tilpasning til din krop. Pocketfjedrene absorberer støj og stød, hvilket sikrer en fredelig søvnoplevelse hele natten.

Topmadrassen, med sit hudvenlige stofbetræk, tilføjer en ekstra lag af blødhed og giver dig den ultimative luksuskomfort. Du vil føle dig svøbt i ren lykke, mens du ligger på denne overdådige seng.

Tag din søvnoplevelse til det næste niveau med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Oplev en blanding af stil, komfort og innovation, som vil transformere dit soveværelse til en drømmende oase. Lad dig forføre af luksusen og vælg denne seng som det ultimative statement piece i dit hjem.

Scroll to Top