vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof lysegrå

5.600 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus med vidaXL’s kontinentalseng med LED-lys i elegant lysegrå stof. Perfekt til en god nattesøvn og stilfuldt design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335952977 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegrå er ikke bare en seng – det er et kunstværk til dit soveværelse. Sengen er designet med en perfekt kombination af stil og funktionalitet og vil give dig en luksuriøs søvnoplevelse hver nat.

Det slidstærke stof i en neutral lysegrå farve tilføjer elegance og ro til rummet, samtidig med at det er åndbart og behageligt at røre ved. Den justerbare sengegavl er ikke kun praktisk, men også komfortabel, da den giver optimal støtte til din ryg, når du sidder op i sengen.

Det virkelig unikke touch ved denne seng er det farverige LED-lys, der omgiver sengens ramme. Skab en hyggelig atmosfære i soveværelset med skiftende lysfarver, som du kan tilpasse efter dit humør eller behov. LED-striberne er designet til at skabe en beroligende og afslappende stemning, perfekt til at falde i søvn eller til at skabe en romantisk stemning.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er af høj kvalitet og giver en behagelig liggeflade, der former sig efter din krop og reducerer støj og bevægelse, så du og din partner kan nyde en uforstyrret søvn. Topmadrassen, som er hudvenlig og blød at ligge på, tilføjer ekstra komfort og hygiejne til din søvnoplevelse.

Med en størrelse på 180×200 cm er denne kontinentalseng rummelig nok til at give dig masser af plads til at strække ud og slappe af. Sengen leveres med alt, hvad du har brug for, inklusive LED-strips, sengeramme, sengegavl, madras og topmadras, samt en brugervenlig monteringsvejledning. Skab dit eget personlige oase med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL og oplev den ultimative kombination af skønhed og komfort i dit soveværelse.

Scroll to Top