vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof blå

5.182 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores kontinentalseng fra vidaXL. Perfekt størrelse, elegant blå farve og indbygget LED-lys.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335954006 Kategori:

Den smukke vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 180×200 cm er et perfekt valg til dit soveværelse, hvis du længes efter en god nats søvn og samtidig ønsker et stilfuldt og moderne udtryk. Denne seng vil med garanti tilføre elegance og luksus til dit hjem.

Sengens slidstærke stof i en smuk blå farve har en enkel og ren look, som vil passe perfekt ind i enhver indretning. Sengen er ikke kun smuk, men også praktisk, da sengegavlen kan justeres i højden efter behov og giver fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Det mest fascinerende ved denne kontinentalseng er de farverige LED-lys, som skaber en hyggelig og stemningsfuld atmosfære i rummet. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre er du garanteret en høj kvalitet, der sikrer både holdbarhed og komfortabel støtte til din krop. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og blød, hvilket bidrager til en endnu behageligere søvnoplevelse.

Denne kontinentalseng med LED-lys er ikke kun en investering i din søvnkomfort, men også i æstetikken i dit soveværelse. Med et elegant design og praktiske funktioner er denne seng det ultimative valg for dig, der værdsætter både stil og komfort. Opgrader dit soveværelse med denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL og oplev den ultimative luksus i din hverdagsafslapning.

Scroll to Top