vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof blå

5.354 kr.

Få luksus og stil med vores vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys. Skab en hyggelig atmosfære i soveværelset. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335949650 Kategori:

En god nattesøvn er afgørende for vores velvære og energiniveau i løbet af dagen. Med denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm i smuk blå stof vil du opleve en søvnoplevelse ud over det sædvanlige. Denne seng er ikke kun et funktionelt sovemøbel, men også en æstetisk fornøjelse og et smukt fokuspunkt i ethvert soveværelse.

Sengen er konstrueret med slidstærkt stof, der ikke kun er åndbart, men også yderst holdbart, hvilket sikrer langvarig glæde af dette møbel. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden for at sikre optimal komfort og rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv.

Et af de mest fantastiske funktioner ved denne kontinentalseng er det farverige LED-lys, der giver dig mulighed for at skabe en atmosfærefyldt belysning i dit soveværelse. Forestil dig at kunne justere lysets farver og intensitet for at skabe den perfekte stemning til afslapning eller hygge.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der giver en enestående komfort og støtte til din krop. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en uforstyrret søvn hele natten. Topmadrassen har et hudvenligt stofbetræk og fyld af blødt skum, der tilføjer ekstra komfort og luksus til din søvnoplevelse.

Bemærk, at denne seng er designet med omtanke for både funktionalitet og æstetik. Den kommer med en brugervenlig manual til nem montering, og du kan være sikker på at nyde denne seng i lang tid fremover. Skab dit eget personlige oase af ro og velvære med denne smukke kontinentalseng fra vidaXL. Gå ikke glip af muligheden for at investere i din søvnkvalitet og generelle velvære med denne eksklusive seng.

Scroll to Top