vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof gråbrun

5.870 kr.

Opnå luksuriøs komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i elegant gråbrun stof. Skab den perfekte stemning i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335950935 Kategori:

Den fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i dimensionerne 180×200 cm i en elegant gråbrun farve er det ultimative valg for enhver, der sætter pris på både stil, komfort og funktionalitet i soveværelset. Med denne eksklusive kontinentalseng kan du forvente en førsteklasses søvnoplevelse, mens du samtidig tilføjer et strejf af moderne elegance til dit hjem.

Sengen er konstrueret med et slidstærkt stof, der ikke kun tilfører et enkelt og rent look, men også er åndbart og holdbart. Den justerbare sengegavl giver fremragende rygstøtte, så du kan nyde komforten ved at læse eller se tv i sengen. Imponér dine gæster med det farverige LED-lys, der skaber en magisk stemning og giver dit soveværelse et unikt præg.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre kan du være sikker på en god nattesøvn med optimal støtte og tilpasningsevne. Topmadrassen er hudvenlig og blød, perfekt til en behagelig søvnoplevelse. Bemærk, at for hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet.

Sengen leveres med en brugervenlig manual til nem montering. USB-stikket på sengen tilføjer en ekstra dimension af funktionalitet, men bemærk venligst, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet. Du vil blive henrykt over den ekstra luksus, denne kontinentalseng med LED-belysning tilbyder, og du vil nyde hver eneste nat i denne lækre seng.

Forkæl dig selv med den luksuriøse vidaXL kontinentalseng og oplev den ultimative kombination af design, komfort og teknologi. Din søvnkvalitet fortjener det bedste, og denne seng er en investering i din velvære og et smukt hjem. Slap af, sov godt og vågn op forfrisket hver morgen med denne drømmeseng, der virkelig giver dig en fornemmelse af luksus i dit eget soveværelse.

Scroll to Top