vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof cremefarvet

3.730 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng med indbygget LED-lys og elegant design. Få komfort og stil i én pakke. Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335950998 Kategori:

Denne luksuriøse kontinentalseng med LED-lys er det ultimative valg til dit soveværelse. Med sit elegante design og praktiske funktioner er denne seng både stilfuld og funktionel. Den cremefarvede stofbetræk giver sengen et tidløst udseende, der passer perfekt til enhver indretning.

Sengen har en justerbar sengegavl, der kan tilpasses efter din komfort, hvilket giver dig den perfekte støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller slappe af. De farverige LED-lys langs sengens kanter skaber en hyggelig atmosfære og tilføjer en moderne touch til dit soveværelse.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, som sikrer en behagelig og støttende liggeoplevelse. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, hvilket giver en rolig søvn hele natten. Topmadrassen er lavet af hudvenligt stof og blød skum, der sikrer optimal komfort og støtte.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual for nem montering. Sengen har et praktisk USB-stik, der giver dig mulighed for at oplade dine enheder direkte fra sengen. Bemærk venligst, at USB-strømkilden ikke er inkluderet.

Med dimensioner på 203 x 83 x 118/128 cm og en madrasstørrelse på 80 x 200 x 20 cm, er denne seng perfekt til en enkelt person. Kombinationen af komfort, stil og funktionalitet gør denne kontinentalseng til den ideelle investering i din søvnkvalitet og livskvalitet. Forkæl dig selv med den ultimative søvnoplevelse og vælg denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys til dit hjem.

Scroll to Top