vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof lysegrå

3.315 kr.

Få luksus og komfort med vores elegante kontinentalseng med indbygget LED-lys og stilrent design. Gør din søvnoplevelse unik.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335951001 Kategori:

Oplev en himmelsk nattesøvn med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i lysegråt stof i størrelsen 90×190 cm. Denne luksuriøse seng vil forvandle dit soveværelse og tilføre en følelse af elegance og moderne flair. Med sit slidstærke stof i en neutral lysegrå farve har denne kontinentalseng et enkelt og rent look, der vil passe perfekt ind i enhver indretning.

Det praktiske design inkluderer en justerbar sengegavl, der giver fremragende støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Men det mest imponerende træk ved denne seng er de farverige LED-lys, der skaber en magisk atmosfære i dit soveværelse og tilføjer en ekstra dimension af hygge og stemning.

Den integrerede madras med pocketfjedre er af højeste kvalitet, hvilket betyder, at du får en optimal støtte og komfort hele natten. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, så du og din partner kan sove uforstyrret og vågne op veludhvilede. Den medfølgende topmadras er både blød og hudvenlig, hvilket sikrer en behagelig søvnoplevelse hver gang.

Bemærk, at denne kontinentalseng med LED-lys er designet med fokus på din bekvemmelighed og velvære. Den kommer med en brugervenlig manual, der gør monteringen let og problemfri. Lysstriben har en længde på 55 cm og tilsluttes via et USB-stik (bemærk, at strømkilden ikke medfølger).

Tilføj et strejf af glamour og komfort til dit soveværelse med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys. Giv dig selv den ultimative luksus i form af en god nats søvn og en stilfuld indretning – du fortjener det.

Scroll to Top