vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof mørkebrun

3.478 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen med indbygget LED-lys. Stilfuldt design, komfort og praktisk opbevaring i én. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335951786 Kategori:

Med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkebrun stof på 90×190 cm kan du skabe en oase af ro og komfort i dit soveværelse. Denne elegante seng er ikke bare et sted at hvile hovedet om natten, men også et smukt møbel, der vil forbedre dit soveværelses æstetik.

Sengens slidstærke stof i mørkebrun farve tilføjer en touch af elegance og stil. Det åndbare stof er behageligt mod huden og vil give dig en behagelig søvnoplevelse hver nat. Du vil elske at kravle ind under dynen og synke ned i denne luksuriøse seng.

Den medfølgende sengegavl er ikke kun et dekorativt element, men det giver også en praktisk funktion. Du kan justere højden på sengegavlen for at sikre optimal støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Det er den perfekte kombination af form og funktion.

Den farverige LED-strip, der er indbygget i sengens design, tilføjer et unikt og hyggeligt element til dit soveværelse. Skab en afslappende atmosfære med det blide lys, der skinner i mørket. Det er den perfekte måde at skabe en beroligende stemning før sengetid.

Den højkvalitets madras med pocketfjedre sikrer en god nats søvn og optimal støtte til din krop. Pocketfjedrene absorberer støj og stød, hvilket minimerer forstyrrelser og sikrer, at du vågner frisk og veludhvilet hver morgen. Den medfølgende topmadras tilføjer ekstra komfort og blødhed til din soveoplevelse.

Med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys får du ikke kun en seng, men en investering i din søvnkvalitet og velvære. Skab dit eget private fristed med denne stilfulde og funktionelle seng, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og afslapning. Forkæl dig selv med luksus og komfort – du fortjener det.

Scroll to Top