vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof gråbrun

3.599 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys. Stilfuld design og fantastisk komfort i én samlet pakke.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335951787 Kategori:

Dyk ned i en verden af luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i elegant gråbrun stof. Denne seng er ikke bare et møbel – den er et kunstværk designet til at give dig den bedste nattesøvn i dit liv.

Det slidstærke stof i en simpel og ren farve tilføjer en sofistikeret touch til dit soveværelse, samtidig med at det sikrer åndbarhed og holdbarhed. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at finde den perfekte position til at slappe af, læse eller se tv med optimal rygstøtte.

Nu er det tid til at tage din søvnoplevelse til det næste niveau med den farverige LED-strip, der tilføjer en magisk stemning og skaber en rolig atmosfære i dit soveværelse. De indbyggede pocketfjedre i madrassen sikrer høj kvalitet, holdbarhed og en fantastisk tilpasningsevne, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Den hudvenlige topmadras med et blødt og behageligt stofbetræk fuldender din komfortoplevelse og giver dig den luksus, du fortjener. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen.

Dette enestående produkt leveres med en brugervenlig manual til nem montering. Sengen er udstyret med et praktisk USB-stik, men husk at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Forkæl dig selv med den ultimative søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys – et smukt møbel, der ikke kun omdanner dit soveværelse, men også din søvnkvalitet. Gør dig klar til at drømme sødt og vågne op frisk og revitaliseret hver dag.

Scroll to Top