vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof mørkebrun

3.468 kr.

Oplev ultimativ luksus og komfort med vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys i en stilfuld mørkebrun stof – Sov godt og vågn op opdateret.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335951794 Kategori:

Få den bedste nattesøvn i denne moderne og luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Denne stilsikre seng med LED-lys i dimensionerne 90×200 cm er designet til at være det ultimative fokuspunkt i dit soveværelse og give dig en behagelig og afslappende søvnoplevelse hver nat.

Sengens slidstærke stof i en smuk mørkebrun farve giver et elegant og rent look, samtidig med at det er åndbart og behageligt at ligge på. Du vil elske at slappe af i sengen og føle dig helt tryg og komfortabel takket være den justerbare sengegavl, der giver en fremragende støtte til din ryg, når du sidder op og læser en bog eller ser tv.

Det unikke touch i denne seng er det farverige LED-lys, der bringer en stemningsfuld atmosfære til dit soveværelse. Du kan skabe din egen lysshow og skifte mellem forskellige farver for at tilpasse stemningen efter dit humør.

Når det kommer til komfort, er denne kontinentalseng udstyret med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser. Topmadrassen er lavet af hudvenligt stof og skum, der tilføjer ekstra blødhed og støtte til din søvnoplevelse.

Det bedste ved denne kontinentalseng er, at den ikke kun er stilfuld og komfortabel, men den er også praktisk og nem at montere. Du vil elske at tilbringe tid i denne seng, der kommer med alt hvad du har brug for til en god nats søvn, inklusive en LED-strip, der kan tilpasses efter dine præferencer.

Forkæl dig selv med denne elegante kontinentalseng fra vidaXL, og oplev den ultimative luksus og komfort i dit soveværelse hver nat.

Scroll to Top