vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof blå

4.483 kr.

Oplev luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen – med indbygget LED-lys, stilfuldt design og blød stofbeklædning. Din perfekte søvnoplevelse venter.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335951890 Kategori:

Den smukke vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en fortryllende blå farve vil forvandle dit soveværelse til en oase af stil og komfort. Denne luksuriøse seng er ikke kun designet til at give dig en god nattesøvn, men også til at tilføre et strejf af glamour til dit hjem.

Sengens slidstærke stof har en elegant og ren udstråling, der både er åndbart og holdbart, og med den justerbare sengegavl kan du nemt tilpasse din siddekomfort. LED-lysbåndet langs bunden af sengen skaber en stemningsfuld atmosfære og giver dig mulighed for at skabe et hyggeligt lys om aftenen.

Den komfortable madras med pocketfjedre tilbyder en enestående støtte og tilpasningsevne, mens den hudvenlige topmadras giver dig den blødhed, du fortjener. Du vil elske den dybe og afslappende søvn, som denne kontinentalseng tilbyder.

Bemærk, at for hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes. Men med den medfølgende brugermanual er monteringen en leg, så du hurtigt kan nyde denne skønne seng i dit hjem.

Skab dit eget personlige fristed med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys og opgrader din søvnoplevelse til ren luksus og velvære. Lad din søvn blive forvandlet til en drømmende oplevelse hver nat.

Scroll to Top