vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof sort

4.907 kr.

Få luksus og stil ind i dit soveværelse med vores sorte kontinentalseng inkl. LED-lys. Skab en elegant atmosfære og få en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335951894 Kategori:

Månen kaster sit blide lys ind gennem vinduet, og du ligger komfortabelt i din nye vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Den sorte stofbeklædning omslutter sengen med elegance og modernitet, og du kan mærke den slidstærke kvalitet, hver gang du lægger dig til rette. Den praktiske sengegavl tilpasser sig efter dine behov og giver en behagelig støtte til din ryg, når du sidder op for at læse din yndlingsbog.

Men det er ikke kun sengens design, der er imponerende. De indbyggede pocketfjedre i madrassen sikrer en ypperlig kvalitet og fantastisk tilpasningsevne. Lyden af fjedrene, der absorberer dine bevægelser, minder dig om den ro og komfort, som kun en førsteklasses seng kan tilbyde. Topmadrassen med et hudvenligt betræk giver dig en blød og hyggelig overflade at hvile på.

Nu er det tid til at skabe lidt magi i rummet med de farverige LED-lys, der spreder liv og stemning. Du kan justere lysets intensitet og farve efter humør, og med den medfølgende brugermanual er det nemt at montere LED-striben præcis, hvor du ønsker det. Lysene skaber en atmosfære af ro og velvære, der inviterer dig til at slappe af og nyde øjeblikket.

Sengen leveres med alt, hvad du behøver for at skabe din egen lille oase af velvære. Fra den elegante sengeramme og sengegavl med kanter til den luksuriøse madras og topmadras – hvert eneste element er designet med din komfort i tankerne. Så lad dig forføre af kombinationen af stil, funktionalitet og luksus og træd ind i en verden af ro og afslapning med din nye vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Lad drømmene føre dig ind i en dyb og fredfyldt søvn, mens sengen omslutter dig med sin varme og komfort – nat efter nat.

Scroll to Top