vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof blå

4.760 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores moderne kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og stilfuldt design giver denne seng dig den ultimative komfort. Bestil nu og få den bedste nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335951921 Kategori:

Kan du se for dig den ultimative kombination af luksus og innovation i din egen soveværelse? Med den imponerende vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 140×200 cm i en elegant blå farve får du netop dette og meget mere. Lad dig forføre af denne sengs enkle og rene udseende, skabt af slidstærkt stof, der både er åndbart og modstandsdygtigt.

Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, så den giver den perfekte støtte, når du ønsker at læne dig tilbage og slappe af. Skab en behagelig atmosfære med den farverige LED-strip, der lyser op i mørket og tilføjer en helt unik stemning til dit soveværelse.

Men det er ikke kun udseendet, der tæller. Denne kontinentalseng er udstyret med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet, som sikrer dig en optimal støtte og komfort. Den medfølgende topmadras har et hudvenligt betræk og tilføjer en ekstra lag af blødhed til din søvnoplevelse.

For at gøre dit liv nemmere leveres sengen med en brugervenlig manual, der gør monteringen til en leg. Og hvis du gerne vil have noget ekstra, har sengen endda et USB-stik, der giver dig mulighed for at oplade dine enheder direkte fra sengen. Bemærk dog, at den certificerede 5 V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Så hvorfor nøjes med det ordinære, når du kan investere i det ekstraordinære? Giv dig selv den luksus og komfort, du fortjener, med den smukke vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Lad din søvn blive til en oase af velvære og stil med dette fantastiske møbel, der vil bringe dit soveværelse til nye højder af elegance.

Scroll to Top