vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof gråbrun

5.689 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse kontinentalseng med indbygget LED-lys og elegant stofdesign i gråbrun – Oplev ægte komfort og stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335951958 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 180×200 cm i en elegant gråbrun farve er et vidunderligt valg til dit soveværelse. Den forvandler ikke blot dit soverum til et luksuriøst oase, men tilbyder også en behagelig og støttende søvnoplevelse.

Det slidstærke stof, der dækker sengens ramme, kombineret med den justerbare sengegavl, giver både holdbarhed og funktionalitet. Du kan nemt tilpasse sengegavlens højde for optimal støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Det, der virkelig skiller denne seng ud, er det farverige LED-lys, som giver en stemningsfuld belysning i dit soveværelse. Skift farver og skab den perfekte atmosfære til enhver lejlighed. Det er en perfekt måde at tilføre lidt ekstra charme til dine natlige rutiner.

Madrasen med pocketfjedre er designet til at tilpasse sig din krop og sikre optimal komfort hele natten. Den absorberer støj og bevægelser, hvilket giver dig en rolig og uforstyrret søvn. Topmadrassen er både blød og hudvenlig, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Bemærk, at sengen kræver en certificeret 5 V USB-strømkilde, som ikke er inkluderet. Du kan nemt samle sengen takket være den medfølgende brugervejledning, og du kan klippe LED-stripen præcist til, så den passer til din seng.

Skab dit eget private fristed med denne elegante og moderne kontinentalseng fra vidaXL. Med dens stilfulde design og praktiske funktioner vil den helt sikkert blive et centralt element i dit soveværelse og give dig en fantastisk søvnoplevelse hver nat. Grib chancen for at transformere dit soveværelse med denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys i dag.

Scroll to Top