vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof lysegrå

5.701 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL med indbygget LED-lys. Få komfort og stil i ét produkt. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335951985 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof lysegrå
Pris: 6137.00

Ønsker du en god nats søvn kombineret med stil og funktionalitet? Så er denne kontinentalseng med LED-lys det perfekte valg til dit soveværelse. Med sit elegante og enkle design i slidstærkt stof i lysegrå vil denne seng helt sikkert blive en attraktion i dit hjem.

Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din komfort niveauer, hvilket gør det ideelt til afslapning, læsning eller endda arbejde komfortabelt i sengen. De farverige LED-lys langs sengens kanter tilføjer en stemningsfuld belysning og kan tilpasses efter dine præferencer.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er kendt for sin exceptionelle kvalitet og holdbarhed. Fjedrene sikrer optimal støtte og tilpasning til din krop, hvilket resulterer i en bedre nattesøvn. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og ekstra blød, hvilket forbedrer komforten endnu mere.

Praktisk og funktionel, denne kontinentalseng er det perfekte valg for dem, der ønsker både komfort og stil i deres soveværelse. Bemærk venligst, at hygiejniske årsager forhindrer returnering af madrassen, når emballagen er blevet åbnet.

Skab dit eget lille oase af ro og komfort med denne vidunderlige kontinentalseng. Gør dine nætter mere afslappende og dine morgener mere opfriskende med dette unikke og stilfulde møbel.

*Produktet indeholder:*
– 1 x sengeramme
– 1 x sengegavl med kanter
– 2 x madras
– 1 x topmadras
– 2 x LED-strip

Vælg denne kontinentalseng med LED-lys og oplev en ny standard for sovekomfort og stil i dit hjem.

Scroll to Top