vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof mørkegrå

5.416 kr.

Opgradér din soveværelsesoplevelse med vidaXL kontinentalsengen. Med luksuriøst LED-lys og elegant design giver den dig en drømmende søvn. Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335951986 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof mørkegrå
Pris: 6137.00

Drøm dig væk i luksus og komfort med vores eksklusive kontinentalseng fra vidaXL. Denne fantastiske seng med LED-lys kombinerer stil, funktionalitet og velvære, og den vil være det perfekte fokuspunkt i dit soveværelse.

Den elegante sengeramme er betrukket med slidstærkt stof i en smuk mørkegrå farve, der både oser af stil og kvalitet. Stoffet er åndbart og slidstærkt, så du kan nyde sengens luksus i mange år fremover.

Sengen er designet med en praktisk sengegavl, der ikke kun tilføjer et stilfuldt touch, men også kan justeres i højden for optimal komfort. Så nu kan du læne dig tilbage, slappe af og nyde god rygstøtte, når du læser en bog eller ser din yndlingsserie.

Det mest imponerende ved denne kontinentalseng er uden tvivl det farverige LED-lys langs sengens kanter. Skab en stemningsfuld atmosfære med de skiftende farver og lysintensiteter, og lad lyset guide dig ind i drømmeland.

Men den skønhed og komfort stopper ikke her. Madrassen på denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en behagelig og støjsvag søvn. Den medfølgende topmadras er fremstillet af hudvenligt materiale, der giver dig en blød og komfortabel overflade at sove på.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen. Men med den medfølgende brugermanual er monteringen let og problemfri.

Oplev en ny dimension af komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Skab din egen oase af luksus og søvn kvalitet og lad denne seng være det ultimative centrum for afslapning i dit hjem.

Scroll to Top