vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof blå

3.251 kr.

Oplev luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen med indbygget LED-lys. Skab en atmosfære af ro og elegance i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335946441 Kategori:

Med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i blå stof kan du skabe en magisk og unik atmosfære i dit soveværelse. Denne seng er mere end bare et sted at hvile dit hoved om natten; den er en elegant og moderne tilføjelse, der vil forvandle dit soveværelse til et luksuriøst fristed.

Sengen er konstrueret med et slidstærkt stof i en smuk blå farve, der giver den et sofistikeret udseende. Stoffet er ikke blot æstetisk tiltalende, det er også åndbart og modstandsdygtigt over for slid, hvilket sikrer sengens holdbarhed i mange år fremover.

Den indbyggede sengegavl kan justeres i højden, så du kan tilpasse den til din personlige komfort, uanset om du foretrækker at læse en god bog eller se din yndlingsserie i sengen. LED-lysstriben langs sengens kant tilføjer en stemningsfuld belysning, der kan skifte farver og give rummet et magisk skær i de sene aftentimer.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer optimal støtte og komfort under hele din nattesøvn. Den medfølgende topmadras har et hudvenligt betræk og et blødt fyld af skum, der giver ekstra komfort og sikrer, at du vågner op veludhvilet og klar til en ny dag.

Bemærk, at denne kontinentalseng med LED-lys er designet med fokus på både stil og funktionalitet og leveres med en brugervenlig manual til nem montering. Skab dit eget personlige fristed med denne elegante og moderne kontinentalseng fra vidaXL og oplev en ny dimension af komfort og stil i dit soveværelse.

Scroll to Top