vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof mørkebrun

3.570 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med en elegant kontinentalseng fra vidaXL: Luksuriøst design, indbyggede LED-lys og optimal komfort. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335947702 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys i mørkebrun stof er det ultimative valg til dit soveværelse. Med sit stilfulde design og praktiske funktioner vil denne seng ikke kun forbedre dit soveværelses udseende, men også din nattesøvn.

Det slidstærke stof i en smuk mørkebrun farve tilføjer en touch af elegance til enhver indretning. Stoffet er ikke kun åndbart, men også utroligt slidstærkt, hvilket sikrer langvarig brug uden at gå på kompromis med komforten.

Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse højden afhængigt af dine behov. Det ergonomiske design giver fremragende støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse eller slappe af.

Lys op i mørket med den farverige LED-strip, der tilføjer en hyggelig og atmosfærisk belysning til dit soveværelse. Den indbyggede madras med pocketfjedre tilbyder enestående komfort og støtte. Pocketfjedrene er kendt for deres høje kvalitet, holdbarhed og evne til at absorbere stød og støj.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket garanterer en behagelig søvnoplevelse hver nat. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual for nem samling. Med sit moderne design, praktiske funktioner og høje kvalitet er denne kontinentalseng det perfekte valg for enhver, der søger komfort og stil i deres soveværelse. Giv dig selv den ultimative luksus med denne kontinentalseng med LED-lys.

Scroll to Top