vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof sort

5.625 kr.

Få luksuriøs søvnoplevelse med vidaXL kontinentalseng. Elegant design, indbygget LED-lys og komfortabelt stof. Oplev ekstraordinær søvnkomfort i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335948623 Kategori:

Den elegante vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm i sort stof er ikke bare en seng – det er et kunstværk til dit soveværelse. Med dens stilfulde design og praktiske funktioner er denne seng mere end bare et møbel; det er en oplevelse. Med et slidstærkt stofbeklædning af 100 % polyester får du ikke kun et elegant udseende, men også et åndbart og holdbart materiale, der sikrer langvarig glæde. Den justerbare sengegavl giver din ryg den nødvendige støtte, når du læser eller ser tv i sengen.

Det virkelige wow-element ved denne seng er dog dens farverige LED-strips, der bringer en festlig stemning til dit soveværelse. Skab din egen personlige lysoplevelse med en enkelt berøring, og lad dig forføre af det behagelige skær, som lyset kaster. Og med en madras af høj kvalitet, udstyret med individuelle pocketfjedre, kan du være sikker på en god nattesøvn og en behagelig hvile. Pocketfjedrene tilpasser sig din krops konturer og absorberer eventuelle stød eller bevægelser, hvilket sikrer en uforstyrret søvn.

Topmadrassen, med sit hudvenlige betræk og bløde skumfyld, garanterer en ekstra lag komfort, der vil få dig til at føle dig som om du svæver på en sky. Oplev den ultimative luksus med denne kontinentalseng, der tilbyder både stil, komfort og praktiske funktioner. Bare husk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen først er blevet åbnet.

Sættet leveres med alt hvad du behøver for at samle det let og enkelt derhjemme. Og med en længde på 203 cm, bredde på 183 cm og højde på 118/128 cm vil denne seng ikke kun forbedre din søvnkvalitet, men også dit soveværelses æstetik. Skab en atmosfære af luksus og stil med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys, og lad din søvnrutine blive forvandlet til en oplevelse af ren velvære.

Scroll to Top