vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof mørkebrun

3.589 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med elegant LED-lys i mørkebrun stof. Skab en chic atmosfære i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335948717 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL er ikke bare et sted at hvile hovedet – det er en oplevelse i sig selv. Med sit sofistikerede design og praktiske funktioner vil denne seng forvandle dit soveværelse til et sandt fristed for afslapning og komfort.

Det slidstærke stof i en smuk mørkebrun farve giver sengen et elegant udseende, samtidig med at det er åndbart og behageligt mod huden. Den justerbare sengegavl tilbyder ikke kun stil, men også ergonomisk støtte til din ryg, når du sidder op for at læse eller se tv.

Det mest spektakulære ved denne seng er dog det farverige LED-lys, der kan lyse op i rummet og skabe en magisk stemning. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, kan du nyde en dyb og uforstyrret søvn med optimal komfort og støtte til din krop.

Topmadrassen er lavet af blødt skum og et hudvenligt stofbetræk, der forkæler dig med ekstra luksus og velvære. Bemærk, at dette produkt leveres med en brugervenlig manual for nem montering, og selvom det har et USB-stik til LED-lyset, skal du selv sørge for en certificeret USB-strømkilde.

Kort sagt, vidaXL kontinentalsengen med LED-lys er ikke bare en seng – det er en investering i din søvn og velvære. Lad dig forføre af lyset og komforten i dette unikke møbel, der vil bringe dig ro og sødme i hver eneste søvnløse nat. Giv dig selv tilladelse til at drømme stort og sove endnu bedre med denne luksuriøse kontinentalseng.

Scroll to Top