vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof gråbrun

3.644 kr.

Få en god nats søvn med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Elegant design, indbygget LED-lys og behagelig stof i gråbrun.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335946447 Kategori:

Drømmer du om en god nattesøvn i en seng, der ikke kun er komfortabel, men også visuelt imponerende? Så er vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i stofgråbrun farve det perfekte valg for dig. Denne luksuriøse seng kombinerer stil og funktion på en enestående måde og vil blive det strålende centrum i dit soveværelse.

Sengen er konstrueret af slidstærkt stof, der ikke kun ser elegant ud, men også er åndbart og holdbart. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden for at sikre optimal komfort og støtte, når du sidder op i sengen. Med den farverige LED-strip indbygget i sengen kan du skabe en magisk atmosfære i dit soveværelse og tilføje et strejf af elegance.

Denne kontinentalseng leveres med en madras fyldt med pocketfjedre af højeste kvalitet, der tilpasser sig din krop og absorberer støj og vibrationer for en roligere søvn. Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale, der giver en blød og behagelig overflade at sove på.

Bemærk dog, af hensyn til hygiejne og kvalitet, kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen. Den medfølgende USB-tilslutning til LED-lyset kræver en certificeret 5V USB-strømkilde, som ikke er inkluderet i pakken.

Giv dig selv den ultimative soveoplevelse med denne eksklusive vidaXL kontinentalseng. Med dens unikke designelementer, kombineret med optimal komfort og holdbarhed, er denne seng det perfekte valg for dig, der ønsker det bedste af det bedste. Oplev luksusen ved en god nattesøvn i en seng, der ikke kun ser fantastisk ud, men også sikrer dig den optimale støtte og komfort hele natten igennem.

Scroll to Top