vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof mørkebrun

4.766 kr.

Oplev den ultimative komfort med vores kontinentalseng i elegant mørkebrun stof. Perfekt til en god nats søvn. Bestil i dag og nyd øget velvære.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335912881 Kategori:

Den vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×190 cm er skabt til at revolutionere din søvnoplevelse og give dig den ultimative komfort og afslapning. Med sit stilfulde og holdbare stof i en smuk mørkebrun farve, tilføjer denne seng en touch af elegance til ethvert soveværelse.

Med en praktisk justerbar sengegavl kan du skabe den perfekte støtte til din ryg, mens du læser en bog eller ser din yndlingsserie. Den indbyggede madras med pocketfjedre er kendt for sin høje kvalitet og kan tilpasse sig din krops form og bevægelser, så du får den optimale støtte uanset din sovestilling.

Madrasens mellemhårde støtte sikrer stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Den medfølgende hudvenlige topmadras tilføjer ekstra blødhed og beskyttelse til din søvnoplevelse.

Den multifunktionelle bænk, der følger med sengen, kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en elegant sengebænk ved fodenden. Med vidaXL kontinentalsengen får du ikke kun en seng, men en hel soveoplevelse i topklasse.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning. Med en brugervenlig manual medfølger hver detaljeret pakke, hvilket gør montagen hurtig og enkel. Så lad vidaXL kontinentalsengen med madras i mørkebrun stof forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Optimer din søvnkvalitet og din hverdag med denne luksuriøse seng, der kun venter på at tilbyde dig den bedste nattesøvn i dit liv.

Scroll to Top