vidaXL kontinentalseng med madras 90x200cm fløjl lysegrå

3.207 kr.

Få en god nats søvn på en stilfuld måde med vores vidaXL kontinentalseng. Den fløjlsbløde madras garanterer komfort og elegance. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335919249 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 90x200cm fløjl lysegrå, Pris: 3124.00

Drøm dig væk til en verden af luksus og komfort med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med madras i lysegrå fløjl. Denne smukt designede seng er skabt med fokus på at give dig den ultimative følelse af velvære og en god nats søvn.

Det bløde og luksuriøse fløjlstextur omslutter sengen og inviterer dig til at synke ned i ren afslapning. Fløjl er kendt for sine tætte og jævne fibre, der føles behagelige mod huden og giver et elegant udtryk til din soveværelsesindretning.

Sengegavlen på denne kontinentalseng er ikke blot en dekorativ detalje, den kan også justeres i højden for at imødekomme dine behov. Tag et øjeblik for dig selv og læn dig tilbage med den fremragende rygstøtte, denne seng tilbyder, når du ønsker at læse en god bog eller se dine yndlingsserier.

Madrassen med pocketfjedre er en sand fornøjelse for din krop. De individuelle pocketfjedre tilpasser sig perfekt til din kropskonturer og sikrer en rolig og støjsvag søvnoplevelse. Den mellemhårde støtte på madrassen giver dig den rette fasthed og stabilitet, ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er designet med fokus på din komfort og velvære. Det hudvenlige stofbetræk føles blødt mod huden og giver en ekstra lag af luksus til din soveoplevelse. Udover at være funktionel som beskyttelse til madrassen, tilføjer topmadrassen også en ekstra behagelig liggeflade.

Den multifunktionelle bænk, der følger med sengen, giver dig ekstra siddepladser i rummet og kan også bruges som en praktisk sengebænk ved fodenden. Skab dit personlige oase med denne smukt designede kontinentalseng i lysegrå fløjl.

Oplev den ultimative søvnkomfort og stil med vidaXL kontinentalsengen med madras i lysegrå fløjl. Skab dit eget private paradis og lad dig forkæle hver nat. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Lad drømmene føre dig til en bedre søvnoplevelse med vidaXL.

Scroll to Top