vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl mørkegrå

4.497 kr.

Drømmer du om en luksuriøs søvnoplevelse? Opdag vores fløjlsbløde kontinentalseng med madras i elegant mørkegrå. Gør din søvn til en fornøjelse. Besøg os nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335919320 Kategori:

Den vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm i fløjl mørkegrå er en drøm, der går i opfyldelse for enhver, der længes efter en god nats søvn fyldt med komfort og luksus. Den bløde fløjl er ikke kun behagelig at røre ved, men også en fornøjelse for øjet med sit elegante og luksuriøse udseende.

Sengen er designet med en praktisk justerbar sengegavl, der giver den perfekte rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv. Med en madras fyldt med pocketfjedre, der er kendt for deres høj kvalitet og holdbarhed, kan du være sikker på en behagelig og støjfri søvnoplevelse. Den mellemhårde støtte sikrer stabilitet og komfort, hvilket gør denne seng ideel for dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er ikke kun hudvenlig og blød, men giver også ekstra komfort lag på lag. Den multifunktionelle bænk, der følger med sengen, kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en elegant sengebænk ved fodenden.

Med denne kontinentalseng får du ikke kun en god nats søvn, men også et smukt og funktionelt møbel til dit soveværelse. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Få dig selv denne drømmeseng i mørkegrå fløjl, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Med en sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og bænk inkluderet, er alt hvad du behøver for en fantastisk søvnoplevelse samlet i én pakke. Så tag imod denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL og gør dine nætter til noget helt specielt.

Scroll to Top