vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl lysegrå

5.353 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng i fløjl lysegrå. En perfekt kombination af luksus og kvalitet til din gode nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335919354 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL er skabt til at give dig den ultimative søvnoplevelse hver eneste nat. Med dens stilfulde design i blød fløjl og lysegrå farve vil den være et elegant og luksuriøst tilskud til ethvert soveværelse.

Sengen er udstyret med en justerbar sengegavl, der giver dig den perfekte støtte, når du ønsker at læse eller slappe af i sengen. Den medfølgende madras er fyldt med individuelle pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet og lang holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, så du kan sove uforstyrret hele natten.

Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker stabilitet og komfort i en og samme pakke. Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale, der giver ekstra komfort og beskyttelse til din madras.

Som en ekstra bonus indeholder pakken også en multifunktionel bænk, der kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en dekorativ sengebænk ved fodenden af sengen.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men vær ikke bekymret, da hvert produkt kommer med en brugermanual, der gør monteringen let og problemfri.

Forkæl dig selv med denne elegante kontinentalseng fra vidaXL og oplev en helt ny dimension af komfort og stil i dit soveværelse. Lad dig forføre af den bløde fløjl og det gennemtænkte design, der gør denne seng til det perfekte valg for alle, der værdsætter kvalitet og skønhed i soveværelset.

Scroll to Top