vidaXL kontinentalseng med madras 90x200cm fløjl lysegrå

3.235 kr.

Forkæl dig selv med en luksuriøs kontinentalseng fra vidaXL. Med fløjlsoverflade og komfortabel madras får du en drømmende søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335945451 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 90x200cm fløjl lysegrå, Pris: 3143.00

Drøm dig ind i en verden af luksus og komfort med vores eksklusive kontinentalseng i lysegrå fløjl. Denne seng er ikke bare et møbel, det er en investering i din nattesøvn og velvære.

Det bløde fløjlsmateriale skaber en følelse af ren elegance og raffinement, samtidig med at det er behageligt og luksuriøst at røre ved. Med en sengegavl, der kan justeres i højden, kan du nyde læsning eller tv-serier med den perfekte støtte til din ryg.

Madrassen er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din kropsform og absorberer støj og bevægelser for en uforstyrret søvn. Den mellemhårde støtte sikrer stabilitet og komfort, ideel til dem, der sover på maven. Topmadrassen er hudvenlig og beskytter din madras samtidig med at den tilføjer ekstra komfortlag.

Den medfølgende multifunktionelle bænk er perfekt som ekstra siddeplads eller som en elegant tilføjelse til din seng.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet. Med brugervenlig montering og høj kvalitet i hver detalje, er denne kontinentalseng et perfekt valg for dig, der værdsætter skønhed, komfort og god søvnkvalitet. Oplev den ultimative luksus i dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng.

Scroll to Top