vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl lyserød

3.362 kr.

Oplev luksus og komfort med vores elegante vidaXL kontinentalseng i fløjl lyserød. Perfekt til en god nats søvn og en stilfuld indretning i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335945456 Kategori:

Denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 90×200 cm er det perfekte møbel til dit soveværelse. Forestil dig at synke ned i en drømmende lyserød oase af blødt fløjl efter en lang dag. Den bløde fløjlsstof er ikke kun behagelig at røre ved, det tilføjer også en touch af elegance til dit rum.

Sengen har en justerbar sengegavl, der giver en fantastisk støtte til din ryg, uanset om du vil nyde en god bog eller se dine yndlingsfilm. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, der absorberer støj og stød, vil du opleve en himmelsk komfort og en støtte, der passer perfekt til din krop. Den mellemhårde støtte sikrer dig en stabil og behagelig søvn hver nat.

Topmadrassen med et hudvenligt betræk tilføjer ekstra blødhed og beskyttelse til din seng. Og ikke nok med det, inkluderer denne seng også en multifunktionel bænk, der kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en smuk sengebænk ved fodenden.

Skab dit drømmesoveværelse med denne lyserøde fløjl kontinentalseng, der ikke kun tager sig godt ud, men også giver dig den bedste nattesøvn i årevis. Med en praktisk brugermanual medfølger monteringen af denne seng en leg. Giv dig selv den luksus, du fortjener, med denne smukke og komfortable kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top