vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl lyserød

3.442 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng i blødt lyserødt fløjl. Skab din drømmeoase i soveværelset i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335945485 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm i fløjl lyserød er ikke bare en seng – det er en oase af komfort og stil i dit soveværelse. Forestil dig at glide ned i en blød og luksuriøs fløjlsseng efter en lang dag, omsluttet af blødhed og støtte. Denne kontinentalseng er designet med din søvnkvalitet i tankerne.

Fløjlsmaterialet på sengen er ikke kun behageligt at røre ved, det tilføjer også en elegant touch til dit soveværelsesindretning. Den justerbare sengegavl giver dig friheden til at tilpasse din støtte, mens madrassen med pocketfjedre giver en skræddersyet og stabil liggeoplevelse. Uanset om du foretrækker en fast eller blødere madras, vil denne seng imødekomme dine behov.

Med en mellemhård støtte er denne seng ideel til enhver sovestilling, og den hudvenlige topmadras tilføjer en ekstra lag af komfort. Den medfølgende multifunktionelle bænk giver dig ikke kun ekstra siddeplads, men kan også bruges som en elegant sengebænk ved fodenden.

Med en lyserød farvetone udstråler denne seng en følelse af ro og elegance i ethvert rum. Samtidig er materialerne af høj kvalitet og holdbarhed, hvilket sikrer, at du kan nyde denne seng i mange år fremover.

Nyd en god nats søvn og føl dig som kongen eller dronningen af dit eget soveværelse med denne vidaXL kontinentalseng. Læn dig tilbage, slap af og lad dig fordybe i en verden af luksus og komfort med denne smukke og funktionelle seng. Hver en detalje er designet med omtanke for din søvn og velvære. Giv dig selv den gave at sove godt hver nat og vågne op frisk og veludhvilet med vidaXL kontinentalsengen.

Scroll to Top