vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof sort

2.980 kr.

Oplev overlegen komfort og stil med vidaXL kontinentalseng. Den perfekte løsning til en god nats søvn. Bestil nu og opgrader din soveoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335913779 Kategori:

Denne vidunderlige Kontinentalseng fra vidaXL vil forvandle din søvnoplevelse og give dig den ultimative komfort hele natten igennem. Med sit elegante sorte stof og moderne design vil denne seng ikke bare bringe stil til dit soveværelse, men også øge din søvnkvalitet markant.

Sengens slidstærke stof er ikke kun behageligt mod huden, men det er også åndbart og garanterer langvarig holdbarhed. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov og få den optimale rygstøtte, når du sidder op i sengen.

Madrasen med individuelle pocketfjedre er af højeste kvalitet og sikrer en jævn og støttende liggeflade. De absorberer støj og bevægelser, hvilket reducerer forstyrrelser og giver dig en uforstyrret søvn. Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der foretrækker en fastere liggeflade uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen er ikke bare hudvenlig, men også ekstra blød, hvilket tilføjer en luksuriøs følelse til din søvnoplevelse. Og lad os ikke glemme den multifunktionelle bænk, der ikke kun kan bruges til ekstra siddepladser, men også som en elegant tilføjelse til fodenden af sengen.

Med dette komplette sæt får du alt, hvad du behøver for en god nats søvn: en sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og en smuk bænk. Tag din søvn til næste niveau med vidaXL kontinentalsengen og nyd den ultimative komfort og stil i dit soveværelse. Din søvn fortjener det bedste, så hvorfor ikke investere i denne fantastiske seng i dag?

Scroll to Top