vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof lysegrå

3.084 kr.

Få en god nats søvn i stil med vores elegante kontinentalseng. Oplev komforten og luksusen ved denne 90×200 cm seng i flot lysegrå stof.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335913808 Kategori:

Drøm dig væk i en verden af luksus og komfort med vores elegante kontinentalseng fra vidaXL. Denne 90×200 cm seng i smukt lysegrå stof er designet til at give dig den ultimative nattesøvnoplevelse. Med en slidstærk og åndbar sengeramme og en justerbar sengegavl får du både stil og funktion i ét.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en yderst behagelig søvn. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, så du kan være sikker på en uforstyrret nats søvn. Med en mellemhård støtte er madrassen perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven, da den giver den rette mængde fasthed og stabilitet.

Topmadrassen på vores kontinentalseng er ikke kun hudvenlig og blød, men den tilføjer også et ekstra lag af komfort og support til din søvn. Den medfølgende multifunktionelle bænk kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en elegant fodende til sengen.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet. Der medfølger en brugervenlig manual til nem montering, så du hurtigt kan nyde din nye seng. Med et elegant design og fokus på kvalitet er vores kontinentalseng fra vidaXL det perfekte valg for dig, der ønsker både stil og komfort i soveværelset. Giv dig selv den gave af god søvn med vores eksklusive kontinentalseng – dit personlige oase af ro og velvære.

Scroll to Top