vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof blå

3.154 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores komfortable kontinentalseng i elegant blå stofdesign. Gør din søvn til en luksuriøs oplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335913837 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL er skabt til at sikre, at du får den bedst mulige nattesøvn. Med sit elegante design og praktiske funktioner er denne seng den ultimative kombination af komfort og stil.

Det slidstærke stof i en smuk blå farve giver sengen et enkelt og rent udtryk, samtidig med at det er åndbart og holdbart. Sengegavlen kan justeres i højden for at give dig den perfekte støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller slappe af.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet, holdbarhed og fantastisk tilpasningsevne. De individuelle fjedre absorberer støj og stød, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til dig, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket sikrer dig en ekstra lag af komfort og beskyttelse. Den medfølgende multifunktionelle bænk kan bruges som ekstra siddeplads eller som en praktisk sengebænk ved fodenden.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men med den medfølgende brugermanual er monteringen enkel og ligetil.

Giv dig selv den ultimative forkælelse med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL og oplev en helt ny standard for komfortabel og stilig søvn.

Scroll to Top