vidaXL kontinentalseng med madras 120×200 cm stof blå

4.007 kr.

Opgrader dit soveværelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i flot blå stof. Den perfekte kombination af stil og komfort til en god nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335913876 Kategori:

Få en god nats søvn og oplev himmelsk komfort med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i en fortryllende blå farve. Denne seng er ikke bare et møbel, det er et kunstværk, der er skabt til at give dig den ultimative afslapning og en dyb søvnoplevelse.

Det slidstærke stof, der omgiver sengen, er ikke kun smukt at se på, det er også åndbart og komfortabelt mod huden. Den medfølgende sengegavl er ikke kun elegant, den kan også justeres i højden, så du kan få den perfekte støtte, når du sidder op i sengen for at læse din yndlingsbog eller se en film.

Madrasen med pocketfjedre er en sand fornøjelse at ligge på. De individuelle fjedre tilpasser sig din krop perfekt og absorberer støj og bevægelser, så du og din partner ikke forstyrrer hinanden om natten. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og ønsker en stabil og komfortabel søvnoplevelse.

Topmadrassen, der følger med, er dækket af et hudvenligt og blødt stof, der giver dig ekstra komfort og beskyttelse. Og lad os ikke glemme den multifunktionelle bænk, der kan bruges som ekstra siddeplads i dit hjem eller som en elegant tilføjelse ved fodenden af sengen.

Med denne kontinentalseng får du ikke kun en god nats søvn, du får også et unikt og stilfuldt møbel til dit soveværelse. Så lad dig fortrylle af den blå farve, den exceptionelle komfort og den luksuriøse følelse, denne seng bringer ind i dit hjem. Oplev selv skønheden ved vores vidaXL kontinentalseng med madras og forbered dig på at drømme sødt og vågne frisk og veludhvilet hver morgen.

Scroll to Top