vidaXL kontinentalseng 140×200 cm stof lysegrå

4.573 kr.

Tag din søvn til nye højder med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Den stilfulde design og komfortable polstring vil forvandle dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335913909 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng 140×200 cm stof lysegrå

Drømmer du om en god nats søvn og en seng, der kombinerer stil og komfort? Denne vidaXL kontinentalseng i lysegrå stof er det ultimative valg for dig.

Med sit enkle og rene udseende passer denne seng perfekt ind i ethvert soveværelse. Stoffet er ikke kun stilfuldt, det er også åndbart og utroligt slidstærkt, så du kan nyde din seng i mange år fremover.

En af de mest imponerende funktioner ved denne kontinentalseng er den justerbare sengegavl, der tilbyder fantastisk rygstøtte, når du vil læse eller se tv i sengen. Dette gør din søvnoplevelse endnu mere behagelig og ergonomisk korrekt.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre af højeste kvalitet, der tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, så du kan sove uforstyrret. Den mellemhårde støtte giver dig den rette mængde stabilitet og komfort, ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er ikke kun blød og behagelig, den er også hudvenlig og sikrer en ekstra lag af komfort og beskyttelse. Den multifunktionelle bænk, der følger med sengen, giver dig ekstra siddepladser eller kan bruges som en praktisk sengebænk ved fodenden.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes. Med en detaljeret brugermanual medfølger, er monteringen enkel og nem.

Skab dit personlige oase for god søvn og afslapning med denne vidaXL kontinentalseng. Livet er for kort til dårlig søvn – invester i din komfort og velvære i dag.

Scroll to Top