vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof sort

5.149 kr.

Tag på en luksuriøs søvnrejse med vores elegante 160×200 cm sorte kontinentalseng fra vidaXL – den ultimative kombination af stil og komfort.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335913942 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL vil forvandle dit soveværelse til et oase af komfort og stil. Med dens elegante design og praktiske funktioner vil denne seng ikke kun give dig en god nats søvn, men også forbedre dit generelle velvære.

Sengen er lavet af slidstærkt stof, der ikke kun har et rent og moderne udseende, men også er åndbart og behageligt mod huden. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddestilling, hvilket gør det ideelt til læsning eller tv-kiggeri i sengen.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer optimal støtte og komfort. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket reducerer forstyrrelser og sikrer, at du får en uforstyrret søvn hele natten. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver stabil støtte til din krop og er perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er hudvenlig og giver en ekstra lag af blødhed og komfort til din soveoplevelse. Den medfølgende multifunktionelle bænk kan bruges som ekstra siddeplads eller som en elegant sengebænk ved fodenden.

Sengen leveres med brugervenlig monteringsvejledning, og hver del er nøje udvalgt for at sikre holdbarhed og lang levetid. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning.

Så opgrader dit soveværelse med denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL, der ikke kun vil forbedre din søvn, men også tilføje en touch af luksus og stil til dit hjem. Gør dig selv den tjeneste at investere i din søvnkvalitet og velvære med denne fantastiske seng i dag.

Scroll to Top