vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof sort

5.304 kr.

Oplev en perfekt blanding af stil og komfort med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng. Den luksuriøse madras og det elegante design vil revolutionere din søvnoplevelse. Bestil nu og opgrader din nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335913973 Kategori:

Dybere søvn og ultimativ komfort – det er præcis hvad du kan forvente dig med vores vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof, størrelse 180×200 cm. Denne luksuriøse seng er designet til at give dig den bedste søvnoplevelse nogensinde.

Den slidstærke stofbeklædning i en elegant sort farve giver sengen et moderne og stilfuldt udtryk, samtidig med at den er åndbar og holdbar. Den justerbare sengegavl sikrer optimal støtte, når du vil læse en bog eller se tv i sengen.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre er komforten garanteret. Disse fjedre tilpasser sig din krop perfekt og absorberer lyd og bevægelse, når du drejer dig om natten. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver den rette stabilitet og komfort, ideel til dem der sover på maven.

Topmadrassen med et hudvenligt betræk tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din seng. Du vil føle dig omsluttet i blødhed og luksus, mens du nyder en dyb og forfriskende søvn.

Den multifunktionelle bænk, der følger med, kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en elegant opbevaringsløsning ved sengens fodende.

Og med vores brugervenlige monteringsvejledning er det nemt at samle sengen og få den klar til en god nats søvn.

Tag din søvnoplevelse til det næste niveau med vores eksklusive kontinentalseng. Det er tid til at investere i din velvære og få den dybe og forfriskende søvn, som du fortjener. Gør din søvn til en luksuriøs oplevelse med vidaXL kontinentalsengen med madras i sort stof.

Scroll to Top