vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof mørkegrå

5.090 kr.

Inviter luksus ind på dit soveværelse med vores elegante 200×200 cm kontinentalseng fra vidaXL. Nyd øget komfort og stil i én pakke.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335914762 Kategori:

Træd ind i en verden af total komfort og luksus med vidaXL kontinentalsengen med madras i dimensionerne 200×200 cm i en fortryllende mørkegrå farve. Denne fantastiske seng vil give dig den ultimative søvnoplevelse, som du fortjener.

Dyk ned i en oase af velvære med den slidstærke stofbetræk, der ikke kun tilføjer elegance til dit soveværelse, men også sikrer åndbarhed og langvarig holdbarhed. Nyd fleksibiliteten og bekvemmeligheden ved den justerbare sengegavl, der giver ergonomisk støtte til din krop, uanset om du vil læse, se fjernsyn eller bare slappe af.

Oplev en drømmende nattesøvn på den luksuriøse madras med pocketfjedre. De individuelle pocketfjedre tilpasser sig perfekt til din krop, absorberer støj og bevægelser og giver dig den bedst mulige støtte og komfort. Med en mellemhård fasthed er denne madras ideel til dem, der foretrækker stabilitet og støtte under en god nats hvile.

Den medfølgende topmadras tilbyder ekstra lag af blødhed og beskyttelse, og dens hudvenlige stof gør det til et behageligt sted at drømme sødt og vågne op opfrisket hver morgen. Den multifunktionelle bænk tilføjer et strejf af elegance til dit soveværelse og kan bruges som ekstra siddeplads eller endda en fyldig sengebænk ved fodenden.

Gør dig klar til en fortryllende soveoplevelse med vidaXL kontinentalsengen. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbnet emballage. Med en brugervenlig manual medfølger hvert produkt til problemfri montering. Kast dig ud i en verden af luksus og komfort med denne eksklusive kontinentalseng i dag.

Scroll to Top