vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl lyserød

3.327 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng i elegant lyserød fløjl i størrelsen 90×200 cm. En drøm for enhver soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335916944 Kategori:

Den lyserøde vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×200 cm er et strålende valg, når det kommer til at skabe en luksuriøs atmosfære i soveværelset. Den bløde fløjlsovertræk skaber en behagelig og elegant look, mens det tætsiddende stof føles blødt og lækkert mod huden. Med en sengegavl, der kan justeres i højden, får du den perfekte støtte og komfort, når du ønsker at slappe af og nyde en god bog eller se din yndlingsserie.

Madrassen i denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en optimal kropsstøtte og god nats søvn. De individuelle fjedre reagerer præcist på din krop, hvilket reducerer støj og vibrationer, så du kan nyde en uforstyrret søvn. Med en mellemhård støtte niveauer tilbyder madrassen den rette fasthed og stabilitet, ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er designet med et hudvenligt betræk og fyld af blød skum, der sikrer en ekstra lag af komfort og beskyttelse. Den multifunktionelle bænk, som følger med sengen, kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en sengebænk ved fodenden, hvilket giver din soveværelse et ekstra touch af elegance og funktionalitet.

Med unikke materialer som fløjl og polyester samt praktiske funktioner som justerbar sengegavl og mellemhård madrasstøtte, tilbyder denne kontinentalseng det bedste inden for kvalitet, komfort og stil. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter at emballagen er åbnet. Enhver hurtig og nem montering sikres med den medfølgende brugermanual.

Oplev den ultimative søvnkomfort og stil med vidaXL kontinentalsengen i lyserød fløjl. Skab en oase af afslapning og elegance i dit soveværelse med denne luksuriøse seng, der tilføjer en touch af eventyr og romantik til enhver soveværelsesindretning. Giv dig selv den gave at vågne op hver dag og føle dig som en prinsesse eller prins i din helt egen drømmeseng.

Scroll to Top