vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof sort

5.290 kr.

Få den bedste søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i sort stof, 180×200 cm. Optimal komfort og stil til din soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335909617 Kategori:

Oplev ultimativ luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen med madras i størrelsen 180×200 cm i elegant sort stof. Denne seng er skabt til at give dig en god nats søvn og en følelse af velvære hver eneste nat. Med sit stilrene design og slidstærke stof udstråler denne kontinentalseng både elegance og funktionalitet.

Sengen er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden for at give dig den optimale støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Den indbyggede madras med pocketfjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en uforstyrret søvn gennem hele natten.

Med en mellemhård støtte er madrassen ideel for dem, der foretrækker en stabil og fast liggeflade uden at gå på kompromis med komforten. Topmadrassen er hudvenlig og sørger for en ekstra lag af blødhed og komfort.

Den medfølgende multifunktionelle bænk kan bruges som ekstra siddeplads i dit hjem eller endda som en elegant sengebænk ved fodenden. Skab en stilfuld og funktionel atmosfære i dit soveværelse med denne vidunderlige kontinentalseng.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Du vil modtage en detaljeret brugermanual med hvert produkt til nem og hurtig montering.

Forkæl dig selv med denne luksuriøse kontinentalseng, der leveres som en komplet pakke, herunder sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og bænk. Skab dit eget private oase af komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen med madras i størrelsen 180×200 cm. Gør din søvn til en oplevelse i verdensklasse med denne fantastiske seng.

Scroll to Top