vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof sort

5.817 kr.

Opgrader din søvn med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Udstyret med en komfortabel madras i elegant design, er denne seng det ultimative valg for en god nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335882260 Kategori:

Trænger du til en opgradering af din søvnoplevelse? Med vores vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm i elegant sort stof kan du se frem til nætter fyldt med optimal komfort og velvære. Lad dig forkæle af den slidstærke stofbeklædning, der ikke kun tilføjer et stilfuldt touch til dit soveværelse, men også sikrer åndbarhed og langvarig holdbarhed.

Den medfølgende sengegavl er designet til at give dig den perfekte rygstøtte, uanset om du nyder en god bog eller ser din yndlingsserie. Og med en madras udstyret med individuelle pocketfjedre kan du se frem til en unik støtte, der tilpasser sig din krop og absorberer eventuelle bevægelser, så du forbliver uforstyrret gennem hele natten.

Med en mellemhård fasthed tilbyder madrassen den ideelle balance mellem stabilitet og komfort, perfekt til dig, der foretrækker at sove på maven. Den hudvenlige topmadras tilføjer en ekstra blød og behagelig overflade, der fuldender din søvnoplevelse og sikrer, at du vågner veludhvilet og klar til en ny dag.

Og med en multifunktionel bænk inkluderet i pakken får du også ekstra siddepladser eller endda en praktisk sengebænk ved fodenden. Tag din søvn til nye højder med vidaXL kontinentalsengen og oplev den ultimative luksus og velvære på første klasse. Slap af, og lad drømmene føre dig væk til en verden af ren foryngelse og velbehag.

Scroll to Top